Factuurprogramma-vergelijken.nl Vind en vergelijk de beste bedrijfssoftware Klantbeoordeling: 9.1/10
Steven Houkes - Webredacteur
Steven Houkes
Webredacteur
Leestijd 5 minuten
Crm
nieuwe-features_april.png

Wat zijn de nieuwe CRM software features van april?

De digitale wereld staat nooit stil. Sterker nog, de technologische ontwikkelingen gaan sneller dan ooit tevoren. CRM software blijft uiteraard niet achter. Het is natuurlijk wel belangrijk dat je op hoogte bent van deze verbeteringen. Want als je even niet oplet, is er alweer een update. Als je hier geen gebruik van maakt, is dat natuurlijk zonde. Maar, niet alle updates zijn even interessant. Daarom licht Software Vergelijken de meest aansprekende updates die onze leveranciers doorvoeren eruit. Zo ben je altijd op de hoogte van nieuwe functies van CRM software. Wat voor nieuwe functies kwamen erbij in de maand april?

Yoobi koppelt met Act-On

Sinds kort heeft Yoobi de marketing automation tool Act-On geïntegreerd in hun pakket. Dat betekent dat het gedrag van een contactpersoon nauwkeurig in de gaten kan worden gehouden en gedocumenteerd. Zo wordt er getoond welke webpagina’s een contactpersoon heeft bezocht, de e-mails die zij hebben ontvangen en geopend en links waarop is geklikt. Verkopers zien wat de interesses van een individuele prospect zijn, zodat ze op het juiste moment efficiënte verkoopgesprekken kunnen voeren.

SuperOffice lanceert met Gmail-link app

Wanneer je gebruikmaakt van Gmail en een SuperOffice-klant bent, is het vanaf nu mogelijk om deze twee te koppelen. De Gmail-link is geschikt voor bedrijven die Gmail gebruiken in combinatie met Mac of PC of met de G-Suite van Google. De Gmail-link app van SuperOffice maakt het mogelijk dat gebruikers gemakkelijk hun e-mail kunnen archiveren in de centrale CRM-database zodat alle klantinformatie en gesprekken voor iedereen toegankelijk is.

Populaire software

Teamleader Logo

Teamleader

Nog niet genoeg reviews
Bekijk software
Teamleader
CRM
DK Online CRM & E-mail Sync (Tip) Logo

DK Online CRM & E-mail Sync (Tip)

Cijfer: 10.0
Reviews: 5
Bekijk software
Digitaal Kantoor
CRM
e-Boekhouden.nl CRM - GRATIS (Als beste getest) Logo

e-Boekhouden.nl CRM - GRATIS (Als beste getest)

Cijfer: 9.4
Reviews: 434
Bekijk software
e-Boekhouden.nl
CRM
Archie CRM Logo

Archie CRM

Nog niet genoeg reviews
Bekijk software
Archie Europe
CRM
CRMstrategen: Zoho CRM Logo

CRMstrategen: Zoho CRM

Nog niet genoeg reviews
Bekijk software
CRMstrategen
CRM
Terug naar boven

Delen via:

Products