Factuurprogramma-vergelijken.nl Vind en vergelijk de beste bedrijfssoftware Klantbeoordeling: 9.1/10

Wat is een factuur sjabloon?

Een factuur sjabloon is een hulpmiddel om een goede en mooie factuur op te stellen. De sjabloon dient als voorbeeld en beschikt over een aantal elementen die op een factuur moeten worden geplaatst. Door het gebruik van een sjabloon is de kans op een factuur die aan de eisen voldoet groot en neemt het maken van een factuur minder tijd in beslag. Sjablonen zijn er in allerlei soorten en maten. Bij het invullen van een factuur sjabloon op het internet worden er tal van downloads aangeboden. Neem bij de keuze van het sjabloon de tijd en lees goed wat er in de kleine letters staat.

factuur maken in excel

Factuur sjabloon in Excel

Facturen maken in Excel is erg geschikt wanneer je als zzp’er, kleine zelfstandige of freelancer een beperkt aantal facturen verstuurt per maand. Je kunt facturen in Excel namelijk snel opstellen en aanpassen. Hieronder kun je eenvoudig een gratis factuur sjabloon in Excel downloaden zodat je meteen een Excel factuur kunt maken.

 • We verstrekken dit adres niet aan derden

Voordelen gebruik sjabloon

Voordelen van het gebruik van een factuur sjabloon is dat het tijd bespaart, het makkelijker is om aan de verschillende eisen van een factuur te voldoen. Immers, met een factuur sjabloon hoef je alleen een aantal gegevens in te vullen op het formulier dat met het sjabloon deels al is gemaakt. Een nadeel van een sjabloon is dat het niet echt getuigd van creativiteit. Daarnaast kan niet elk sjabloon gebruikt worden voor het elektronisch factureren. Bij het uitzoeken van de sjabloon is het belangrijk dat het elektronisch te versturen is, waardoor de gegevens online kunnen worden verwerkt.

Vergelijk verschillende factuurprogramma's en vind het programma dat bij jou past!

Yoobi Facturatie Logo

Yoobi Facturatie

Cijfer: 8.9
Reviews: 63
 • Bekijk software
  Yoobi
  Facturatie
  WeFact (30 dagen gratis) - Bespaar op uw accountant Logo

  WeFact (30 dagen gratis) - Bespaar op uw accountant

  Cijfer: 10.0
  Reviews: 16
 • Bekijk software
  WeFact
  Facturatie
  Teamleader Logo

  Teamleader

  Nog niet genoeg reviews
  Bekijk software
  Teamleader
  Facturatie
  Products