Factuurprogramma-vergelijken.nl Vind en vergelijk de beste bedrijfssoftware Klantbeoordeling: 9.1/10

Over factuurprogramma-vergelijken.nl
Onafhankelijk en objectief

Factuurprogramma-vergelijken.nl is een initiatief van ondernemers, voor ondernemers. Toen wij net begonnen met ondernemen gingen wij, zoals ieder ondernemer, al snel factureren. Om dit handmatig te doen werd al snel een tijdrovend en eentonig klusje. Om ons te oriënteren op de facturatiesoftware die het beste bij onze onderneming past zijn we het internet op gegaan. Al snel bleek dat iedere aanbieder van factuurprogramma's functionaliteiten van de software op een andere manier benoemt. Daardoor is het erg lastig om een goede keuze te maken en facturatiesoftware te vergelijken. Wij hadden het idee dat het vergelijken van software makkelijker zou moeten zijn. Daarom vergelijken wij verschillende softwarepakketten. Het doel: een onafhankelijke vergelijker van ondernemers, voor ondernemers. Zodat je meer tijd over houdt voor ondernemen!

De website Factuurprogramma-vergelijken.nl is een onafhankelijk initiatief en niet verbonden aan enig uitgever van boekhoudpakketten.

Doel van de site

Het doel van factuurprogramma-vergelijken.nl is om ondernemers een overzicht te geven van de informatie die te vinden is t.a.v. populaire factuurprogramma's. Op basis van vergelijkingen tussen de verschillende facturatieprogramma's met betrekking tot de functionaliteiten en de prijzen, kan dit de bezoeker helpen om tot een betere keuze van een factuurprogramma te komen.

Door een vergelijking te maken tussen de facturatiesoftware maken we het makkelijker sneller een geschikt factuurprogramma te vinden. In vergelijking met andere websites laten we de beoordeling van de pakketten zoveel mogelijk bij de bezoekers. De bezoekers kunnen zelf reviews over het door hun gebruikte facturatiepakket schrijven.

Factureren

Voor beginnende ondernemers bieden wij daarnaast actuele artikelen over factureren, factuurtips en een korte uitleg t.a.v. veel voorkomende factuurbegrippen aan. Op deze manier proberen wij ondernemers op weg te helpen binnen de wereld van factureren en factuurprogramma's.

Software Vergelijken B.V.

Bij Software Vergelijken werken we continu aan de beste en meest complete vergelijkingen van software, en dan met name software voor ondernemers. Wij zijn altijd bezig om onze service naar zowel ondernemers als uitgevers van software te verbeteren. Dit doen wij o.a. door van zoveel mogelijk voor ondernemingen geschikte software een vergelijking te maken.

Software Vergelijken is niet verbonden aan een uitgever van software, wij zijn onafhankelijk, net als onze vergelijking. Wij weten hoe moeilijk het is om de beste software voor een eigen bedrijf te vinden, en we weten ook dat je als ondernemer druk bent met heel andere zaken. Daarom bieden we je de beste en meest complete vergelijkingen. En maken we je het zo makkelijk mogelijk om een pakket af te sluiten. Zodat je snel weer verder kunt met ondernemen!

Bekijk hier onze algemene bedrijfsgegevens.

Onze missie

“Software Vergelijken helpt micro ondernemingen de best mogelijke software te vinden”

Onze visie

Hoe wij ons geld verdienen

Wij verdienen op verschillende manieren geld aan onze sites. Van een aantal uitgevers ontvangen wij zogenaamde affiliate vergoedingen voor klanten die wij aanbrengen. Daarnaast zie je op een aantal plaatsen advertenties, sommige van Google, sommige van adverteerders. Voor die advertenties krijgen wij betaald, bijvoorbeeld op basis van hoe vaak er op geklikt wordt of hoe vaak deze worden bekeken.

Hoe wij ons geld niet verdienen

Uitgevers kunnen ons niet betalen om beter naar voren te komen in de zoekresultaten. Als jij je persoonlijke voorkeuren aangeeft in onze vergelijking, laten wij jou de pakketten zien die daar het beste bij aansluiten. We zijn er om jou te helpen.

Contact

Mocht je onjuistheden hebben geconstateerd of een vraag hebben, neem dan gerust contact met ons op. Volg Software Vergelijken op Twitter of op Google om op de hoogte te blijven van de laatste updates. Je kan ook feedback geven via het feedback formulier.

contact@softwarevergelijken.nu

Products